Verzenden & retouren

Welkom op onze website:www.rotary-foodcongres.nl

Bestellingen schip via Express Mail Service International en komen meestal binnen 1 week. We zijn een professionele online dealer en werken samen met de EMS, DHL op lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het bedrag van de aankoop, en kan gevolgd worden op de website van EMS, DHL. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden verwacht.
Alle pakketten worden binnen een andere doos.
Zoals voor de groothandel, neem dan contact met ons op! grote korting kan worden aangeboden.

Voordat u geniet van uitwisseling beleid & eenvoudige terugkeer, moet u contact met ons op voor het afleveradres, als je wilt om de items terug te sturen. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat te zijn dwz niet gedragen, gewassen, met aangehechte alle tags.
Gelieve te bevestigen de kleur, grootte en stijl bij het bestellen op basis van de foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met de kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar zijn. Terug scheepvaart is voor rekening van de koper. Zoals voor de kwaliteit problemen of de verkeerde versie, dan kunt u foto's van de items te nemen en stuur ze naar ons. We nemen de volledige verantwoordelijkheid als kwaliteitsproblemen zijn bezorgd.

Als je wilt de items voor een terugbetaling of stijl verschillende verzoek uitwisselen, neem dan contact op met het tracking nummer nadat de producten terug worden verzonden. Zodra u uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen of uw betaling terugbetalen. Als u vragen heeft over de terugkeer van uw producten, neem dan contact met ons op!

annulering orde
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling werd verscheept. Omdat we omgaan met alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van de bestelling, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt op prijs gesteld. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.
Friendly Opmerking: Als u uw 10-cijferige tracking nummer niet binnen 3 dagen ontving na het plaatsen van uw bestelling, kunt u uw e-mail server worden gezien als spam. In dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp.

Los uw probleem
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om Contact. Wij zullen uw verzoek of klacht te verwerken, reageren zo snel mogelijk.
Icepeak Evelina sweater Dames zwart (2015)-405158
Vaude Basodino II fleecejas Heren Hooded groen (2015)-403954